OncoCare Centrum (Hoofddorp)

Bij de diagnose, behandeling en nazorg rond kanker komt er veel op u af. Voor een goede begeleiding hierbij is het belangrijk dat u bij zorgverleners terecht kunt die goed samenwerken en verstand hebben van uw aandoening en de problemen waar u tegenaan kunt lopen. Naast de behandeling in het ziekenhuis, bent u bij OncoCare Centrum locatie Hoofddorp, aan het goede adres.

Het zorgaanbod van OncoCare Centrum richt zich op alle klachten die kanker of de behandeling ervan met zich mee kan brengen. Of het voorkomen van deze klachten. Bijvoorbeeld gewichtsverandering, beweegproblemen, spierzwakte, verwerken van de diagnose, slikproblemen, huiduitslag en behoud van conditie. OncoCare Centrum helpt u hierbij, zodat uw kwaliteit van leven wordt verbeterd. Ook geeft het centrum begeleiding bij de late gevolgen van de behandeling van kanker.

De getoonde zorgverleners van OncoCare Centrum Hoofddorp op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van OncoCare Centrum vindt u alle zorgverleners die bij OncoCare Centrum zijn aangesloten.