Oncologie Netwerk Barendrecht

Oncologie Netwerk Barendrecht geeft kwalitatief hoogstaande, laagdrempelige, snel beschikbare en wijkgerichte zorg aan voor mensen die kanker hebben (gehad). Deze zorg kan zowel tijdens als na de afloop van de behandeling van kanker worden gegeven. De zorg kan gericht zijn op voeding, beweging, hulpmiddelen en psychisch welbevinden. Oncologie Netwerk Barendrecht kan de zorg dicht bij huis of aan huis geven.

Wanneer u of uw naaste met kanker te maken krijgt, verandert uw leven drastisch en in een korte tijd. Vaak heeft u met meerdere zorgverleners te maken. Een goede samenwerking is dan van belang. De zorgverleners van Oncologie Netwerk Barendrecht zijn op de hoogte van elkaars werkwijze. Zo kunnen zij samen met u alle noodzakelijke behandelingen goed op elkaar afstemmen. Naast het begeleiden van mensen met kanker is er ook aandacht voor naasten. 

De getoonde zorgverleners van Oncologie Netwerk Barendrecht op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van Oncologie Netwerk Barendrecht vindt u alle zorgverleners die bij Oncologie Netwerk Barendrecht zijn aangesloten.