Oncologiezorgnetwerk De Meierij (Schijndel)

Oncologiezorgnetwerk de Meierij biedt hulp en ondersteuning aan mensen die kanker hebben (gehad) in regio Meierijstad en directe omgeving. Het eenzijdige bekijken en behandelen vanuit één zorgprofessie is vaak onvoldoende omdat de gevolgen van kanker zich uiten in veelzijdige klachten. Het algemeen en lichamelijk welzijn wordt daarom als één geheel gezien.

Zorgverleners van Oncologiezorgnetwerk de Meierij zien daarom nauwe samenwerking met de patiënt en elkaar van grote meerwaarde. Alle zorgverleners hebben gespecialiseerde kennis en ervaring bij het begeleiden van mensen met kanker en zijn op de hoogte van elkaars werkwijze. Tijdens de intake screenen zij de hulpvraag waarbij een collega zorgverlener eventueel kan ondersteunen. Samen met de patiënt wordt een multidisciplinair zorgplan opgesteld waarbij de hulpvraag en belastbaarheid van de patiënt centraal staat. Bijvoorbeeld op het gebied van voeding, beweging, zingeving, hulpmiddelen en psychisch welbevinden.

De getoonde zorgverleners van Oncologiezorgnetwerk de Meierij op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van Oncologiezorgnetwerk de Meierij vindt u alle zorgverleners die bij dit netwerk zijn aangesloten.