Oncologienetwerk Achterhoek

Oncologienetwerk Achterhoek is een multidisciplinair netwerk, dat zich uitstrekt over de gehele Achterhoek. Het netwerk bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen die leven met en na kanker.

Wanneer u of uw naaste met kanker te maken krijgt, verandert uw leven drastisch en in een korte tijd. Goede ondersteuning kan dan helpen bij de kwaliteit van zorg en uw leven. De zorgverleners van Oncologienetwerk Achterhoek hebben ervaring in het begeleiden van mensen die leven met of na kanker. Ook heeft het netwerk korte lijnen met zorgverleners in het ziekenhuis. De zorgverleners kennen elkaar en zijn op de hoogte van elkaars werkwijze. Zo kunnen zij samen met u de behandelingen en begeleiding goed op elkaar afstemmen.

De getoonde zorgverleners van Oncologienetwerk Achterhoek op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van Oncologienetwerk Achterhoek vindt u alle zorgverleners die bij Oncologienetwerk Achterhoek zijn aangesloten.

Oncologienetwerk Achterhoek omvat de volgend lokale netwerken: Aalten, Didam, Doesburg en omstreken, Doetinchem en omstreken, Eibergen, Keppel, Lichtenvoorde en Winterswijk.