Oncologienetwerk Dalfsen

Oncologienetwerk Dalfsen staat voor gespecialiseerde zorg bij kanker. Het behandelteam biedt wijkgerichte zorg en ondersteuning aan voor mensen met kanker of mensen die kanker gehad hebben. Dit doet zij op het gebied van beweging, voeding, voetzorg, oedeemtherapie, ergotherapie, thuiszorg, logopedie en psychisch welbevinden.

Wanneer u of uw naaste met kanker te maken krijgt, verandert uw leven drastisch en in een korte tijd. Vaak heeft u met meerdere zorgverleners te maken. Een goede samenwerking is dan van belang. De zorgverleners van Oncologienetwerk Dalfsen hebben ervaring in het begeleiden van mensen met kanker en zijn op de hoogte van elkaars werkwijze. Zo kunnen zij samen met u alle noodzakelijke behandelingen goed op elkaar afstemmen.

De getoonde zorgverleners van Oncologienetwerk Dalfsen op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van Oncologienetwerk Dalfsen vindt u alle zorgverleners die bij Oncologienetwerk Dalfsen zijn aangesloten.