OncoTwente

OncoTwente is een netwerk dat gespecialiseerd is in kanker en actief is in de regio Twente Oost. Het netwerk werkt in de eerstelijn en behandelt en begeleidt mensen met kanker, hun naasten en mantelzorgers tijdens en na de medische behandeling van kanker. OncoTwente bestaat uit: een oncologisch fysiotherapeut, ergotherapeut, POH GGZ, diëtist, wijkverpleegkundigen, logopedist en een beeldende therapeut. Via korte lijnen zijn zij flexibel inzetbaar. De behandeling vindt plaats in de praktijken of zo nodig bij u aan huis.

OncoTwente verbindt zorgverleners in de eerste lijn met die uit de algemene en academische ziekenhuizen en gespecialiseerde kankercentra (multidisciplinaire samenwerking). De zorgverleners zijn op de hoogte van elkaars werkwijze. Zij stemmen de zorg  zo veel mogelijk op elkaar af. Bijvoorbeeld wanneer u vanuit het ziekenhuis zorg nodig hebt van een fysiotherapeut of een psycholoog bij u in de buurt.

De getoonde zorgverleners van OncoTwente op deze pagina voldoen aan de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids Kanker. Op de website van OncoTwente vindt u alle zorgverleners die bij OncoTwente zijn aangesloten.