Over ons en contact

Over ons

IKNL

IKNL is een onafhankelijk kennisinstituut voor de oncologische en palliatieve zorg. De missie van IKNL is het reduceren van de impact van kanker. Dat doet IKNL op basis van inzichten van real world data in de Nederlandse Kankerregistratie (NKR). IKNL levert een belangrijke bijdrage aan het reduceren van de impact van kanker door het verzamelen en ontsluiten van essentiële en betrouwbare data en het aanbieden van informatie en inzichten aan zorgprofessionals, beleidsmakers en onderzoekers.

Taskforce Cancer Surviorship Care

De Taskforce Cancer Survivorship Care streeft naar integrale zorg en de begeleiding voor mensen met of na kanker (cancer survivors) te verbeteren. Zorgprofessionals, patiëntvertegenwoordigers, beleidsmakers en onderzoekers werken hiervoor samen. Zo zet de Taskforce in op een goede overleving met een zo goed mogelijke kwaliteit van leven van mensen die leven met en na kanker.

Contact

Neem voor vragen en/of opmerkingen over deze website contact op via info@oncologiezorgnetwerken.nl.

Patiënt of naaste
Neem voor vragen over zorg of begeleiding contact op met het oncologiezorgnetwerk bij je in de buurt (zie kaart).
Ook kun je zorg of begeleiding vinden via Kanker.nl.

Zorgverlener of verwijzer
Wil je je meer informatie over een oncologiezorgnetwerk, je aansluiten bij een netwerk of daar naar verwijzen? Neem contact op met het oncologiezorgnetwerk in je buurt (zie kaart). Wil je zelf een oncologiezorgnetwerk starten? Kijk dan hier.